Kan ik KIJK gebruiken in het buitenland?

Laatst bijgewerkt: Oct 07, 2015 11:37AM CEST
Je krijgt op programma niveau een melding te zien wanneer je een buitenlands IP adres hebt

"
Deze video is niet afspeelbaar vanaf het IP (land) waar je je momenteel bevindt".

Dit komt omdat wij alleen beschikken over de Nederlandse auteurs- en exploitatierechten voor de series en programma's die wij aanbieden. Hierdoor is het niet mogelijk om zowel gehuurde series als gratis video content in het buitenland te bekijken.