Wat is KIJK?

Laatst bijgewerkt: Apr 30, 2015 05:32PM CEST
Kijken naar de programma's van je favoriete zender wanneer het jou uitkomt. SBS6, Net5, SBS9 en Veronica hebben al hun programma’s online voor je klaarstaan.

En er is meer! Je kunt ook kijken naar exclusieve clips die nooit op tv zijn geweest. En je kunt zelfs vooruit kijken! Met KIJK eerder zie je nieuwe afleveringen nog voordat ze op tv zijn geweest.

Blader tussen de 5000 titels en start het KIJK-plezier. Met één druk op de knop.

4f15820162512953caba7139b6c4c297@kijk.desk-mail.com
http://assets2.desk.com/