Hoeveel kost KIJK?

Net als op TV willen we je zoveel mogelijk prachtige programma's aanbieden. Ons aanbod is dan ook heel actueel en bovendien is deze gratis * terug te kijken. Wij werken niet met een maandelijks abonnement.

KIJK is nóg leuker/makkelijker door een gratis account aan te maken, hiermee kun je:
  • Live wedstrijden van evenementen zien (Champions League)
  • Meteen verder kijken waar je was gebleven.
  • Lijst van je favorieten programma's en series.
  • Een KIJK-profiel maken voor iedereen in huis.
* Een beperkt aantal buitenlandse serie mogen wij helaas niet gratis aanbieden, om je toch van dienst te zien kun je deze terugzien tegen betaling (momenteel is deze functionaliteit niet beschikbaar).