Melding: Om deze video af te spelen is Flash nodig

Veel video’s op KIJK worden afgespeeld in Flash. Wanneer dit niet werkt controleer dan of je de laatste versie van Flash hebt geïnstalleerd. Lees hier hoe je dit kunt doen. Let op: sinds versie 58 van Chrome is Flash standaard niet toegestaan. Ga naar de instellingen van Chrome om Flash alsnog aan te zetten om de content te kunnen bekijken, volg hier het stappenplan om Flash weer aan te zetten in Chrome.