Werkt de KIJK app met Chromecast of Airplay?

Het is om technische redenen helaas niet mogelijk om de KIJK app te gebruiken in combinatie met Google Chromecast of Apple airplay.

Wij vervangen op dit moment ons videoplatform om dit in de toekomst wel mogelijk te maken, we verwachten dit in de loop van 2017.

Update 09-12-2016: In verband met een vertraging in de uitrol van ons nieuwe platform is de ondersteuning van Chromecast en Apple Airplay helaas niet beschikbaar gekomen in 2016, onze excuses voor deze vertraging.