Melding: KIJK Player Flash lokale opslag toestaan (embed.kijk.nl) oplossen

Bij een klein deel van onze gebruikers is het helaas mogelijk dat tijdens het bekijken van een video (of live stream) de onderstaand melding te zien is van Flash (technologie die wij gebruiken om de video mee af te spelen).

"Lokale opslag, embed.kijk.nl vraagt toestemming om gegevens op uw computer op te slaan"

Helaas is het niet mogelijk om deze melding zelf weg te klikken. Deze foutmelding kun je laten verdwijnen door de volgende stappen te volgen:
  1. Ga naar deze Flash instellingen website
  2. Voer de onderstaande stappen uit, zoals te zien is in de afbeelding hieronder.
    • Stap 1: Selecteer de opslaginstellingen Tab
    • Stap 2: Zoek embed.kijk.nl op in de lijst van websites en selecteer deze.
    • Stap 3: Klik op button 'Website verw.' om embed.kijk.nl te verwijderen
    • Stap 4: Klik op 'Bevestigen'
  3. Sluit je webbrowser helemaal af, zorg dat deze opnieuw is opgestart.