Wat is Sanoma Account?

Laatst bijgewerkt: Apr 18, 2016 04:57PM CEST
Met een Sanoma Account zijn de websites en apps van Sanoma eenvoudig te benaderen via één inlogsysteem. Simpel en snel toegang tot je favoriete online merken met slechts één gebruikersnaam en wachtwoord. Je kan eenvoudig je Sanoma Account gegevens bijwerken en instellingen aanpassen voor de verschillende websites en apps. Inloggen kan bij onder andere de volgende merken: NU.nl, LINDA, KIJK, Libelle, Margriet en Veronica. Dat betekent dat je met één inlognaam en één wachtwoord kunt inloggen op al deze sites.  Alle websites die met Sanoma Account toegankelijk zijn herken je aan het S-icoon. Door op dit logo te klikken, kun je gemakkelijk inloggen en kun je je accountgegevens beheren.