Hoe maak ik een Sanoma Account aan?

Laatst bijgewerkt: Apr 18, 2016 04:51PM CEST
Je kan je Sanoma Account aanmaken op één van de websites of apps van de verschillende merken van Sanoma. Je herkent Sanoma Account aan het S-icoon rechts bovenaan de pagina.
1. Kies voor ‘Registreren’ als je een nieuw account wilt aanmelden.
2. Als je je al hebt geregistreerd met Sanoma Account bij één van de merken van Sanoma, dan kies je voor Inloggen. Voer je e-mailadres en wachtwoord in en klik op Inloggen of kies voor Inloggen met Facebook.