Wat zijn de voordelen van een Sanoma Account?

Laatst bijgewerkt: Apr 18, 2016 04:59PM CEST
Met je Sanoma Account heb je toegang tot relevante en gepersonaliseerde inhoud van de Sanoma merken.  Sanoma biedt extra content voor iedereen met een login. In de toekomst worden nog meer Sanoma merken toegankelijk via Sanoma Account. Daarnaast biedt de login gebruiksgemak: je kan nu zelf en op één plek je persoonlijke gegevens bijwerken, voorkeuren wijzigen en instellingen aanpassen voor verschillende websites en apps.