Melding: "No valid entitlement found for this asset" of "X" in de player

Laatst bijgewerkt: Aug 11, 2017 11:12AM CEST
Als je versie 58 of hoger van Google Chrome gebruikt, kan het voorkomen dat je de melding "No valid entitlement found for asset" of een 'Kruis' in de player ziet. Dit probleem kun je oplossen door een andere browser te gebruiken (bv. Mozilla Firefox of Microsof Internet Explorer) of Flash toe te staan.

Ga naar de instellingen van Chrome om Flash alsnog aan te zetten om de content te kunnen bekijken, volg hier (gebruik dezelfde link als in deze FAQ http://help.kijk.nl/customer/nl/portal/articles/2218056-melding-om-deze-video-af-te-spelen-is-flash-nodig) het stappenplan om Flash weer aan te zetten in Chrome.

4f15820162512953caba7139b6c4c297@kijk.desk-mail.com
http://assets3.desk.com/