Werkt de KIJK app met Chromecast of Airplay?

Vanaf versie 1.6.0 van de apps ondersteunen we Airplay (alleen iOS) en Chromecast. Heb je nog een oudere versie? Download dan de update via de Apple App Store of Google Play Store.

Chromecast is ook beschikbaar vanuit de browser voor zowel mobiel (alleen Android) als desktop.
Daarnaast is Airplay is beschikbaar vanuit de browser voor zowel iOS als macOS.

Helaas hebben we niet voor alle series en films de rechten om Chromecast en Airplay in te schakelen.