Als ik inlog via Facebook, worden er dan gegevens met mijn Facebook account uitgewisseld?

Als je inlogt via Facebook worden jouw voor- en achternaam en e-mailadres aan ons doorgegeven. Dit is gelijk aan de gegevens die benodigd zijn om een Talpa Account te registreren.  Zonder jouw toestemming wordt er niets geplaatst op jouw Facebook timeline en is de registratie is niet zichtbaar voor Facebook-vrienden.