Ik heb nooit een login geregistreerd, maar ik sta wel als ingelogd, hoe kom ik van deze login af?

Je bent in het verleden geregistreerd met een account bij een van de merken van Talpa Network. Deze accounts zijn gemigreerd naar Talpa Account. Het is op dit moment nog niet mogelijk om zelf je account te verwijderen. Een optie is om je account niet meer te gebruiken, je account kan na 18 maanden worden verwijderd uit de database. Als je je account wilt verwijderen kan je ook contact opnemen met de klantenservice van het merk waarvoor je je Talpa Account gebruikt. De klantenservice kan je account dan voor je verwijderen.