Ik kan niet inloggen

1. Je hebt waarschijnlijk reeds een login aangemaakt op een andere website of app van Talpa. Klik op het inloggen op de pagina en klik op de link ‘Wachtwoord vergeten’ Je ontvangt dan per mail je gegevens om een nieuw wachtwoord in te stellen. Daarna kan je met de combinatie van je e-mailadres en je nieuwe wachtwoord inloggen.
  2. Probeer je opnieuw aan te melden door op het inloggen te klikken.