Waarom blijf ik in iOS de melding krijgen dat ik moet updaten?

Wanneer je een lagere versie van de KIJK app voor iOS gebruikt dan versie 1.2.0, krijg je een melding dat je de app moet updaten.
Wanneer je op deze melding klikt, kom je op het volgende scherm:

Wanneer je hier echter op Open klikt, kom je weer terug in de oude versie van de app en krijg je alsnog het verzoek om te updaten.

Oplossing:
Klik niet op Open, maar ga naar de store (via de knop Rechtsboven in beeld, in bovenstaande screenshot). Je komt dan vervolgens op onderstaand scherm:

Hier kun je via de knop "Werk bij" de nieuwe versie van de app installeren.